Kao prvo, jebite se svi sa godinama! Bukvalno to mislim, možete li da uživate u seksualnim aktivnostima umesto da se bavite godinama. Praksa će vas učiniti mnogo boljim, bićete zadovoljniji, prisutniji, ten će vam se prolepšati, linija takodjer, hormoni se balansiraju ipak kako tako, umesto da vas “jebe“ neko sa televizije ili iz vladajuće stranke, šef na poslu ili šalterska službenica u bilo kojoj instituciji, vi to radite praktično i hopa-cupa i finansije će vam se poboljšati, to je sve druga čakra. Ne šalim se. Ima u knjizi Think and grow rich ( Misli i obogati se – ima i prevod na srpskom) od Napoleona Hill-a, lepo piše o seksualnoj transmutaciji. Za muškarce je vrlo važno kakvu će ženu izabrati i hoće li mu “dati“ energiju ili ga “posisati“ a žena može da se “okoristi“ svakim muškarcem. Uglavnom je moje pisanje posvećeno ženama, te stoga, opustite se, u svakom slučaju, vi dobijate.

 

Ako neki zalutali a pametni muškarac ovo čita kojim slučajem – opustite se i vi.

Radim za vašu tj našu stvar. A pročitajte Napoleona Hill-a.

Ko vam je ikada rekao da vi morate da izgledate savršeno i da imate odredjene godine da biste uživale u postojanju svoga bića, kako duhovnog tako i seksualnog? Ovakve priče sam slušala te stoga se stvorio ovaj tekst. Jerbo sam popizdela više… da sam sve to znala ranije a ne potroših sve ove godine? Znam da ne izgledam onako kako privlačne osobe izgledaju? Nisam imala seks godinama. Samo da smršam i onda ću da nadjem dečka, nekog mojih godina. Pa ko će sad mene u ovim godinama, nema veze to pričaju i ove u dvadesetim, tridesetim, četrdesetim, pedesetim… ili ne menja se život u ovim godinama.

U kojim, bre, godinama?

Moj otac ima 66 godina, dve žene je sahranio, sa jednom je živeo više od trideset godina i dvoje dece ima, druga mu je bila devojka par godina nakon što je mama umrla, i nakon svega toga on i dalje želi da ima partnerku. Naravno da je i pronadje, on je duhoviti i neodoljivi Strelac, ko ne bi bio sa njim. Da ne pričam o tome kako je Richard, moj takozvani partner, zapravo “zaljubljen“ u njega. Očara sve svojom jednostavnošću i prostodušnošću. I humorom. Ume čovek da se šali na sopstveni račun. I sa strancima priča iako ne govori nijedan drugi jezik.

Tako da ako moj tata može, molim vas, devojke u četrdesetim, pa možete i vi. Ako ništa drugo, mogu vas upoznati sa mojim ocem 🙂 Mada je sad zauzet trenutno. A nikad se ne zna kad će mesto da se uprazni 🙂 Isto tako imam i gomilu single muških prijatelja koji svi misle da su zaljubljeni u mene i ja sam im target, no ništa od toga nije istina. Volim ih takve kakvi su i ne pokušavam da ih menjam. Jednostavno umem da ih slušam pa im se pobrkaju lončići. Prisutnost je vrlo zavodljiva. Rekoh već više puta pažnja je danas najvažnija valuta. Obratite pažnju. Postoje mnogi zanimljivi ljudi svugde oko nas. U raznim godinama, pametni, zgodni, duhoviti i zainteresovani.

Pridjite nekome sa interesovanjem za njega a ne za to šta on može da učini za vas ili da li odgovara vašem spisku savršenog partnera. Muškarci su divni, dajte im priliku da vam to i pokažu. I da, jednostavni. Još jednom – jednostavni. Lepota i jeste u jednostavnosti.

Ako ste se zapetljaje u ono šta je rekao i šta je pod tim mislio, odmah da vam kažem – nije mislio ništa. Opustite se.

Jedno bitno pitanje – da li biste vi bili sa osobom kao što ste vi? Would you date yourself?

 

Muškarci mnogo više i sa godinama ubrzano gube energiju, te otud potraga za svežom, ponekad u vidu mladjih partnerki. Jest, vrlo jednostavan vampirski koncept. No, imate li vi dovoljno slobodne energije za sebe?

Onda možete da je razmenite sa nekim. I to nema nikakve veze sa godinama. Ima veze sa vašim odnosom prema sebi, vašim uverenjima, stavovima, radite li ono što volite ili ono što morate, da li pratite hipnotisanu gomilu ili sledite svoje srce, da li ste robot ili autentična osoba…

Ako nemate dovoljno slobodne energije, onda pre svega treba da se resetujete vi sami sa sobom, a ne da tražite energiju oko sebe. Onda ste vi vampir, jasno je. Gde odlazi vaša energija? Ili gde je vaša pažnja? Šta vi energetski finansirate, to se uvećava, to vam je jasno, jel? Gde, u čemu ili oko čega provodite najviše vremena? Da li biste to radili da znate da imate samo još godinu dana svog života na raspolaganju? Ili biste radili nešto sasvim drugačije? Jeste li u svom telu? Prisutni i zadovoljni u njemu. Naša tela su vrlo često toksikovana: hranom, otpadom i djubretom svakojakim ( tu uključujem i ljude i medije). I mislima, svakako.

Očistite to.

 

Mnogo lakše ide sa telom, nego sa mislima.

Ako ne znate kako, javite mi se za sesiju. Verovatno može i da se pronadje u svim mojim knjigama, a ko će to sve da čita 🙂 Ja bih da sam na vašem mestu. Meni je važno da imam slobodnu energiju, kako inače da kreiram bilo šta?

Tako da kad kažem “jebite se“ stvarno mislim samo dobro.

 


photo credits: Jelena Gradimir
Location – trajekt Split-Brač, Croatia.
Asti gospe, jesan popizdila, jebate … 🙂